Hopp til hovedinnhold

Nyheter

29. oktober 2021

Kantega meetup: Design og kode som spiller hverandre gode

Et godt sluttprodukt er ofte et resultat av godt samarbeid. Bli med på vår sofaprat i Oslo den 17. november og lær triksene som gjør samarbeidet mellom design og utvikling bedre!

30. september 2021

God tur til Radboud, Kristin!

I tre år har Kristin Wulff jobbet med en PhD i organisasjonsutvikling og innovasjon. Nå reiser hun til Radboud-universitetet i Nederland for å gå videre i dybden på tilpasningsdyktige organisasjoner. Målet er å lære enda mer om organisasjonsdesign, automatisering og AI.

Passord-postit på skjerm
30. august 2021

Kantega-spinoff med Tesla, Facebook og NASA på kundelisten

Allerede i august er omsetningen i Kantega SSO like stor som i hele 2020. Innlogging er big business.

25. juni 2021

Bekjempe hvitvasking med tettere digitalt samarbeid på tvers

I denne artikkelen deler vi innsikt vi har fått gjennom å snakke med et hundretalls personer hos ulike aktører i og rundt norsk finansbransje. Hvilke muligheter ser vi rundt samarbeid og informasjonsdeling som kan gjøre enkeltaktører og bransjens samlede innsats mot hvitvasking (AML) mer effektiv?

23. juni 2021

God sommer fra Marit

En riktig god sommer! Så håper jeg når vi kommer tilbake til høsten, at vi snakker mindre om korona og får gjøre enda mer av det vi liker best 👋

Illustrasjon av anti-hvitvasking, Kantega
2. mai 2021

Utvikler bedre metoder for å avdekke hvitvasking i Norge

Kantega jobber med å forbedre norske bankers arbeid mot hvitvasking av penger i et prosjekt støttet av Innovasjon Norge.

1. mai 2021

Kantega lanserer rapport om datadrevet innovasjon i Norge

Vi har intervjuet 25 ledende eksperter om hvordan man lykkes med å bli en datadrevet organisasjon. Resultatet er en forskningsrapport på 6 kapitler, med verdifull innsikt som du kan overføre til din egen virksomhet.

18. desember 2020

Julehilsen fra Marit

Året 2020 har lært oss alle mye nytt om teknologi, miljø og samfunn. Det har gitt fantastiske muligheter for innovasjon. Her er mitt ønske om en glitrende jul til deg og dine.

Vinnergjengen fra NTE Hackaton
28. oktober 2020

Hackaton med NTE

I løpet av 48 timer laget vinnerteamet en kjørbar prototype med integrasjoner + en Google Home-tjeneste, der man kan spørre om sitt strømforbruk ⚡