Hopp til hovedinnhold

Nyheter

21. juni 2022

Kantega sponser fremtidens teknologer

Elever fra 7. klasse ved Brundalen skole i Trondheim reiser til Rio de Janeiro i Brasil for å delta på verdensfestivalen i FIRST LEGO League. Kantega er stolte over å være blant støttespillerne.

11. mai 2022

Frokostmøte 2/6: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan skape merverdi av data dere har i bedriften, eller hvordan dere skal komme i gang med å samle verdifulle data? Ta frokosten hos oss i Kirkegata i Oslo 2. juni.

26. april 2022

Sofaprat: Kan maskinlæring gi gode brukeropplevelser?

Koblingen mellom maskinlæring og UX er ikke åpenbar for de fleste. Likevel er mulighetene mange i samspillet mellom disse to. Kan maskinlæring bli en viktig del av verktøykassen til fremtidens UX'er? Velkommen på sofaprat 4. mai.

20. april 2022

Frokostmøte 4/5: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan dra nytte av data dere har i bedriften, eller hvordan komme i gang med å samle verdifulle data? Kom på frokost hos oss i Bassengbakken 4. mai, og lær hvordan du kan komme i gang hos deg.

21. mars 2022

Nye fjes i Kantega

Vi har vært så heldige å få mange nye kolleger i år. Her kommer en liten introduksjon av noen av de som så langt har valgt å bli en del av Kantega i 2022.

8. mars 2022

Ny avdelingsleder i Trondheim

Stine-Aileen Strand (35) er ansatt som ny avdelingsleder i Trondheim, hvor hun vil ha personalansvar for 12 seniorkonsulenter. Hun er opprinnelig fra Bodø, er utdannet siviløkonom og kommer til Kantega fra rollen som prosjektleder i innovasjonsselskapet Proneo.

1. mars 2022

Ryggen fri eller sterk rygg?

Utviklingen av ny teknologi for finansbransjen (fintech) kan blir viktig for overgangen til et mer bærekraftig samfunn. Kantega er en stolt bidragsyter til dette arbeidet gjennom vår rolle i clusteret NCE Finance Innovation. Denne uka arrangeres seminaret "Bærekraft: Ryggen fri eller sterk rygg?" i Trondheim.

2 min
22. februar 2022

Høringsradaren er lansert!

Kantega er stolte over å ha utviklet Høringsradaren, en nettside som skal gjøre det enklere å delta i lokaldemokratiet i saker som handler om natur og friluftsliv. Høringsradaren ble utviklet i samarbeid med Forum for natur og friluftsliv (FNF), og du kan se opptak av lanseringen på deres nettsider.

22. februar 2022

– Det handler ikke bare om en ny ansatt, men en ny medeier

Vi går i disse dager ut med en rekrutteringskampanje, der vi ber venner, bekjente, slektninger og andre om å sende inn tips om flinke folk de kjenner som kan passe inn i Kantega. Men hvem er det egentlig snakk om?