Hopp til hovedinnhold

Nyheter

29. august 2023

Kantega SSO lanserer FlowDingo i samarbeid med Seibert Media

FlowDingo gjør det mulig for team å ordne oppgaver i en arbeidsflyt, og deretter få en visuell oversikt. Den hjelper Jira-brukere med å spore mylderet av avhengigheter mellom et problems oppgaver. Appen integrerer mange av funksjonene til et komplett prosjektstyringsverktøy, uten alt oppstyret. Rett i din Jira!

27. juni 2023

Frokostmøte i Bergen 20/9: Veien til suksess med datadrevet innovasjon for bedrifter

Bli med oss på et spennende arrangement som handler om hvordan vi kan jobbe og trives med digital transformasjon i små og store bedrifter.

Velkommen på matnyttig frokost! 🥯☕

20. juni 2023

Frokostmøte i Trondheim 19/9: Dette gjør ledere som lykkes med digital innovasjon

Lær om verdien av (og plikten til å bruke) ordene “vet ikke” i dette frokostmøtet. Passer for alle typer roller i organisasjonen.

Innovasjon starter med modige ledere som evner å sette retning, men samtidig tør å svare “jeg vet ikke” på spørsmålet om hvordan målet skal nås. Arne Lockert er lederen som tør - og har bidratt til at SD Worx snart produserer 500.000 norske lønnsslipper.

👉Meld deg på

19. juni 2023

Fra idé til pilot på fire uker: –Viser hvordan EU-lommeboken ser ut og kan brukes

Det er knappe tre år til EUs krav til elektronisk identifisering trår i kraft i hele EU/EØS området. Dette får store konsekvenser for store deler av norsk næringsliv og offentlig sektor. Likevel er det de færreste som har startet forberedelsene, og mange har knapt hørt om ID-lommeboken. Dette ville Erling Skard og teamet hans på eID gjøre noe med.

30. mai 2023

Sofaprat: Fremtidens digitale lommebok og ID-løsninger

Visste du at ID-lommebøker skal bli allemannseie, og at du skal bruke de til å oppbevare ting som pass, vitnemål, resepter, betalingsinfo osv? Slik blir det dersom EU får viljen sin.

Bilde av teamet
14. april 2023

Hils på FolkeID - Norges første desentraliserte ID

Kantega har mer enn 20 års erfaring med arbeid rundt digital identitet og sikkerhet. Det er derfor naturlig at vi blir nysgjerrig nå når store regulatoriske endringer på ID-området er på trappene i Europa.

14. april 2023

Ny dataplattform blir viktig bidrag i Enovas digitale reise

Skal bidra til at ny energi- og klimateknologi blir mer treffsikker og effektiv. Og Enova valgte Kantega til oppdraget.

Gjør deg klar for den europeiske ID-revolusjonen
30. mars 2023

Frokostmøte 3/5: Gjør deg klar for den europeiske ID-revolusjonen

Europakommisjonen jobber med innføring av digital ID-lommebok for alle innbyggere i EU/EØS. En lommebok med alt du trenger for betaling og identifikasjon - for eksempel hvis du skal leie bil i Italia. Null og nix papirkopier og scanning av førerkort mer.
Dette vil skape helt nye forretningsmuligheter for veldig mange, men også trusler – på tvers av bransjer. Er du forberedt? Vi byr på god frokost og faglig påfyll hos oss i Trondheim den 3. mai 🥖☕

Utforsk teknologiens grenser med OpenAI og transformer-modeller
10. mars 2023

Velkommen til faglig påfyll om teknologiens grenser

Du har sikkert hørt om ChatGPT og OpenAI, kanskje prøvd også? Bli med når vi skal se på hvilke muligheter og utfordringer den nye teknologien har for forretnings- og produktutvikling.

I Trondheim 22. mars, og i Oslo 29. mars.