Hopp til hovedinnhold

Nyheter

30. mai 2023

Sofaprat: Fremtidens digitale lommebok og ID-løsninger

Visste du at ID-lommebøker skal bli allemannseie, og at du skal bruke de til å oppbevare ting som pass, vitnemål, resepter, betalingsinfo osv? Slik blir det dersom EU får viljen sin.

Bilde av teamet
14. april 2023

Hils på FolkeID - Norges første desentraliserte ID

Kantega har mer enn 20 års erfaring med arbeid rundt digital identitet og sikkerhet. Det er derfor naturlig at vi blir nysgjerrig nå når store regulatoriske endringer på ID-området er på trappene i Europa.

14. april 2023

Ny dataplattform blir viktig bidrag i Enovas digitale reise

Skal bidra til at ny energi- og klimateknologi blir mer treffsikker og effektiv. Og Enova valgte Kantega til oppdraget.

Gjør deg klar for den europeiske ID-revolusjonen
30. mars 2023

Frokostmøte 3/5: Gjør deg klar for den europeiske ID-revolusjonen

Europakommisjonen jobber med innføring av digital ID-lommebok for alle innbyggere i EU/EØS. En lommebok med alt du trenger for betaling og identifikasjon - for eksempel hvis du skal leie bil i Italia. Null og nix papirkopier og scanning av førerkort mer.
Dette vil skape helt nye forretningsmuligheter for veldig mange, men også trusler – på tvers av bransjer. Er du forberedt? Vi byr på god frokost og faglig påfyll hos oss i Trondheim den 3. mai 🥖☕

Utforsk teknologiens grenser med OpenAI og transformer-modeller
10. mars 2023

Velkommen til faglig påfyll om teknologiens grenser

Du har sikkert hørt om ChatGPT og OpenAI, kanskje prøvd også? Bli med når vi skal se på hvilke muligheter og utfordringer den nye teknologien har for forretnings- og produktutvikling.

I Trondheim 22. mars, og i Oslo 29. mars.

3. mars 2023

Utforsk teknologiens grenser med OpenAI og transformer-modeller | Oslo 29/3

Du har sikkert hørt om ChatGPT og OpenAI, kanskje prøvd også? Bli med når vi skal se på hvilke muligheter og utfordringer den nye teknologien har for forretnings- og produktutvikling. Vi byr på god mat og faglig innsikt hos oss i Oslo onsdag 29. mars.

1. mars 2023

Få hjelp til å utvikle idéen din i sommer!

Har du en idé i skrivebordsskuffen, men ingen til å realisere den? Vi søker interessante utfordringer for student-teamene våre i sommer 💡☀️

1. mars 2023

Kristin tildelt DOGA-merket - igjen

Det er ikke med rent lite stolthet at vi i dag kan rope ut at vår egen Kristin Brudeseth har blitt tildelt DOGA-merket for design og arkitektur – og det for andre år på rad!

Utforsk teknologiens grenser med OpenAI og transformer-modeller
23. februar 2023

Frokostmøte 22/3: Utforsk teknologiens grenser med OpenAI og transformer-modeller

Du har sikkert hørt om ChatGPT og OpenAI, kanskje prøvd også? Bli med når vi skal se på hvilke muligheter og utfordringer den nye teknologien har for forretnings- og produktutvikling. Vi byr på god frokost og faglig innsikt hos oss i Trondheim den 22. mars 🥖☕