Hopp til hovedinnhold

Nyheter

2 min
23. september 2022

Bærekraft er mer enn et samfunnsansvar

I denne artikkelen beskriver vi hvordan vi jobber med bærekraft-begrepet. Vår ambisjon er å bidra til et bedre samfunn, gjennom det vi gjør og det vi lager. Artikkelen oppdateres.

2 min
23. september 2022

Åpenhetsloven

I denne artikkelen beskriver vi hvordan vi forholder oss til åpenhetsloven, og hvordan vi skal redegjøre for de ulike punktene. Artikkelen oppdateres.

21. september 2022

Y I DIN BY

Bor du i Bergen eller Trondheim? Er du alene eller er dere flere kollegaer som har lyst til å se Y sammen, helst med andre fagfolk? Da kan dere det! Kantega byr på konferansefølelsen.

20. september 2022

Frokostmøte i Trondheim 28/9: Digital transformasjon

Hva gjør de som lykkes og hvordan kommer du i gang?

Velkommen på frokost hos oss i Bassengbakken på Solsiden onsdag 28. september. Denne gangen deler vi vår kunnskap om hva du som leder bør fokusere på for å lykkes med digital transformasjon. Data og ferdigheter i egen bedrift er en god start. Hvor er din bedrift i dag?

30. juni 2022

Sommerprosjektene i 2022

Sommerprosjekt i Kantega betyr en unik mulighet - både for studenter, for bedrifter som har en idé, og for oss. I en intensiv periode over 6 sommeruker jobber studentene i tverrfaglige team av utviklere, designere og problemløsere med en case som de har valgt selv, blant flere gode kandidater.

30. juni 2022

Sommerhilsen og stor takk fra Marit

Framtida er alle dagene som ligger foran oss. I morgen, om fem år, ti år og femti år. Å få bidra til å forme denne framtida på en så bra måte som mulig er et stort privilegium. Og det gjør vi sammen med dere. Her er min lille sommerhilsen 🍓

28. juni 2022

Ny avdelingsleder til Oslo-kontoret

På Oslo-kontoret vårt ser vi etter en ny avdelingsleder. Anders og Maja forteller litt om hva vi ser etter. PS! De er også avdelingsledere, begge to.

Nedenfor kan du lese transkriberingen fra praten 😊

21. juni 2022

Kantega sponser fremtidens teknologer

Elever fra 7. klasse ved Brundalen skole i Trondheim reiser til Rio de Janeiro i Brasil for å delta på verdensfestivalen i FIRST LEGO League. Kantega er stolte over å være blant støttespillerne.

11. mai 2022

Frokostmøte 2/6: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan skape merverdi av data dere har i bedriften, eller hvordan dere skal komme i gang med å samle verdifulle data? Ta frokosten hos oss i Kirkegata i Oslo 2. juni.