Hopp til hovedinnhold

Kantega meetup: Data er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan dra nytte av bedriftens data? Bli med på frokostmøte 17.02 og lær hvordan du kan komme i gang!

I denne timen skal Nora, Viktor og Lars bryte ned begrepene, presentere et reelt prosjekt vi har gjort for Bildeleringen, og til slutt forklare hvordan du kan komme i gang i din bedrift for å øke forretningsverdien til dataene dine.

Agenda:

08:15 Frokost
08:45 Maskinlæring: hva, hvorfor og hvordan (Nora)
09:00 Case: Bildeleringen (Viktor og Nora)
09:15: Datadrevet kundeutvikling (Lars)
09:45 Vi runder av


Nora er Data Scientist med bakgrunn som statistiker. Hun har sterk teknisk kompetanse innen skyløsninger for stordata og infrastruktur for analyse. Hun kan forstå og sette seg inn i en modell fra både utviklerens, matematikerens og forretningsutviklerens perspektiv.

Nora har evnen til å forklare vanskelig ting på en enkel måte, også for de med en annen faglig bakgrunn.

Viktor har en mastergrad i Informasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Han har en spesiell interesse innen bearbeiding, innhenting og presentasjon av data slik at de raskt kan anvendes til videre bruk, her inngår alt fra grafer og analyse til dashboards og webutvikling.

Lars har 10 års arbeidserfaring som analytiker og data scientist innen bank- og forsikringsbransjen og offentlig administrasjon. Både i Storebrand og NAV har han ledet og jobbet med flere pilotprosjekt innen alt fra maskinlæring og data science til analyse og beslutningsstøtte.

Med sin bakgrunn fra økonomifaget klarer han å sette seg inn i beslutningstakers kost/nytte- perspektiv og velger sine forklaringer ut fra det.

Vi følger selvsagt alle nødvendige smitteverntiltak, og blir det behov faller vi tilbake til digital møtevariant.

Påmelding på meetup.com