Systemutvikler (Trondheim)

Vi ønsker oss en initiativrik utvikler. Du som kan lage løsninger kundene våre ikke klarer seg uten, og som liker å dele kunnskapen din med andre.


I Kantega lager vi løsningene kundene ikke klarer seg uten. Kundene våre ønsker seg mer, og vi trenger derfor flere hoder. På listen finner du kunder som Fiskeridirektoratet, Flytoget, Fixrate, Oslo kommune, Statens vegvesen og SpareBank 1. Vi er ofte med hele veien fra innsikt til løsningen står trygt på egne ben. Noen ganger blir vi med videre og tar steget over i forvaltning.

Har du lyst til å jobbe i Kantega?

Da kan vi tilby en spennende jobb i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Du får god markedslønn og blir medeier fra første dag. 1000 aksjer i velkomstgave er vår måte å si at vi har tro på deg og det du vil bidra med.

Vi ønsker oss flere systemutviklere i flokken vår:

Vi ønsker oss en initiativrik utvikler. Du som kan lage løsninger kundene våre ikke klarer seg uten, og som liker å dele kunnskapen din med andre. I denne omgang ønsker vi oss deg som utvikler for web og mobil, men du må gjerne ha erfaring fra backend i tillegg. Uansett er det viktig at du raskt kan sette deg inn i ny teknologi og gjøre selvstendige valg om hva som passer prosjekt og kunde best. På serversiden programmerer vi helst i Java, så har du erfaring med det i tillegg er jo det helt strålende.

Du må ha minimum bachelorgrad og gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper. I tillegg ønsker vi at du er selvdreven, ansvarlig, har godt humør og kommuniserer godt.


Stillingssted:
 Bassengbakken 4, 7042 Trondheim
Oppstart: Så snart som mulig etter avtale
Varighet: Fast stilling


For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Steinar Line i Kantega (steinar.line@kantega.no).

Send din søknad, CV og andre relevante papirer gjennom jobb@kantega.no


Vi ser frem til å motta din CV og søknad.