Rådgivning

Hvordan kan du finne og realisere potensialet i selskapet ditt? Vi tror det handler om mål, strategi og gode beslutninger.

Artikkelbilde

Digital strategi

Du har kanskje et mål om å bli mer tilpasningsdyktig, innovativ eller smidig. Kanskje du skal ta steget til å bli en datadrevet organisasjon. Uansett hvor du står vil det forutsette god bruk av IT. Hos oss får du råd av erfarne og trivelige rådgivere med stort eierskap til å bygge noe verdifullt. Vi hjelper deg med å legge digitale strategier, inkludert forretningssutvikling og tjenestedesign.

Team- og endringsledelse

Endring gjør alltid vondt i starten, men gevinsten av å jobbe smartere er som regel stor. Vi hjelper deg å analysere arbeids-og forretningsprosesser og bistår med endringsledelse. Og vi fasiliterer workshops for å styrke utviklingen i hele organisasjonen; fra ledelsen til avdelinger og på teamnivå.

Arkitektur

Å etablere eller fornye en IT-strategi krever god prosessledelse og at du følger arkitekturprinsipper som gir mening. Vi bistår med innføring av prosesser for forvaltning av virksomhetsarkitektur. Vi kan også bistå IT-avdelingen som tjenesteleverandør, med å etablere organisasjon og prosesser for forvaltning av tjenester og applikasjoner.

Kontaktperson

Bilde av Tormod Skåle

Tormod Skåle

Salgsdirektør

+47 400 05 471

tormod.skale@kantega.no