Hopp til hovedinnhold
Gjeng som bygger og snekrer

Kantegas verden

Folkene

Felles for alle oss som jobber i Kantega er at vi er knallgode i faget vårt, ønsker å utgjøre en forskjell, tar samfunnsansvar og inkluderer alle. Hos oss får alle både tid og rom til å være seg selv, og alle får anledning til å være med å utvikle vår felles arbeidsplass og utforske nye muligheter. 

Vi som jobber her er like forskjellige som folk flest, både i kompetanse, interesser og personligheter. Du finner lidenskapelige gourmetkokker, friklatrere og racerbil-sjåfører. Vi har folk som spiller i band eller på helt andre strenger, noen som bygger båten sin selv og andre som burde vært med i Symesterskapet på TV. Det som forener oss, er Kantega – vår felles eiendom.

Vil du bli medeier i Kantega? Sjekk ut ledige stillinger.

Leter du etter noen? Sjekk ansattoversikten.

59%
bruker beina til jobb
17%
kjører til jobb
24%
kollektiv til jobb
57%
foretrekker hund
31%
liker vinteren
60%
foretrekker fjellet

Historien vår

Siden 2003 har Kantega bygget opp et av landets sterkeste fagmiljøer innen teknologi, rådgivning og design. Vi har gjort dette på vår egen måte, og Kantega er og blir en sjelden fugl i det norske teknologilandskapet. Det er få andre steder du kommer på jobb første dag og får en neve med egne aksjer i hånda. Hos oss kan alle ansatte eie like mye, og alle er med på å stake ut kursen fremover. Vi er stolte av eiermodellen vår, og vi er stolte av at den har stått støtt gjennom både gode og dårlige tider. 

Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle vår felles eiendom. I Kantega er det medeierne – altså vi, de ansatte – som driver den faglige og sosiale utviklingen. Det gjør noe med deg å eie din egen arbeidsplass. 

19
år
3
byer
175
eiere

Våre 3 dimensjoner bærekraft

For hvert av FNs 17 bærekraftsmål har vi kartlagt hvordan vi bidrar i dag og satt oss mål for hvordan vi kan bidra mer enn vi allerede gjør.

  • Teknologi

    Vi skal utvikle løsninger som ikke bare brukerne, men alle elsker. Løsninger som er gode og enkle å bruke, trygge, sikre, drift- og forvaltbare.

  • Demokrati

    Vi skal utforske ny teknologi og bruken av den, og si fra når vi finner teknologi og løsninger som er til samfunnets beste. Og vi skal si fra når den ikke er det. Vi skal bruke styrken i eiermodellen, til å fortsette og dele utbytte, jobbe for likelønn og gode arbeidsplasser i Kantega og i samfunnet forøvrig.

  • Miljø

    Vi skal bidra til at teknologi skaper et mer miljøvennlig samfunn. Både når det gjelder klima og naturmangfold.

Noen av de beste folkene i Norge jobber i Kantega

Bli en av oss