Artikkel /

Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Kantega samler inn og bruker informasjon om besøkende på www.kantega.no og blogg.kantega.no. I fortsettelsen omtales begge nettsteder som kantega.no.

Følgende er basert på personvernerklæring for datatilsynet.no.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Kantega
Databehandler: Kantega

Kantega er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av kantega.no. Kantega besørger selv databehandling, utvikling og vedlikehold av eget nettsted. Nettstedet er bygd på plattformen Sanity CMS og dataene driftes ihht avtale.

Vi benytter Matomo til webanalyse. I denne sammenhengen er nevnte underleverandør Kantega sin databehandler.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av Kantega selv eller underleverandør (nevnt over). Det er kun Kantega (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen avtale mellom Kantega og underleverandører regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Webanalyse

Kantega samler inn opplysninger om besøkende på kantega.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: Hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form, dvs. at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn til den enkelte bruker. Vi samler først inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de to første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk.

Se matomo sine prinsipper for sikkerhet og personvern for å lære mer om hvordan verktøyet innhenter, lagrer og benytter data.

Nettstedbrukere som ikke ønsker at matomo skal rapportere data om besøket deres, kan aktivere "Do Not Track" i nettleseren sin, som vil bli respektert av matomo.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som kantega.no. Kantega bruker ikke cookies til å generere statistikk (ut over det som gjøres av Matomo, se over). Vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Dersom du logger deg for å kommentere innlegg på blogg.kantega.no kan det bli satt cookies i nettleseren av de respektive tjenestene som lar deg logge på Disqus:

  • Disqus
  • Facebook
  • Twitter
  • Google

E-post til Kantega

Vi lagrer av og til opplysninger om deg når du sender e-post til noen av våre ansatte. Dette gjøres i i vår CRM-løsning, Pipedrive.

Vi gjør deg oppmerksom på følgende:

Henvendelser du sender direkte via e-post sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Nyhetsbrevet Sladder & Snadder

Du kan abonnere på nyhetsbrevet "Sladder & Snadder" slik at du mottar e-post fra oss når vi sender ut nyhetsbrevet. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere epost-adressen sin. Disse opplysningene lagres i en egen database i Mailchimp, som er systemet vi bruker til å sende ut Sladder & Snadder.

Opplysningene om deg brukes kun til å sende deg nyhetsbrev. Velger du å si opp abonnementet, slettes opplysningene om deg.

Lovgivning som ligger til grunn

Personopplysningsloven ligger til grunn for Kantega sin behandling av personopplysninger.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kantega har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

Bilder

Det meste av bildene som brukes på kantega.no er tatt av egne ansatte.

Kontaktperson

Tormod Skåle

Salgsdirektør

+47 400 05 471

tormod.skale@kantega.no