Gjør bra ting med ny teknologi

I Kantega labs forsker vi på hvordan data kan gi kundene våre helt nye konkurransefortrinn. Hvis du vil, kan du lære mer om AI og maskinlæring sammen med oss.

Satsingsområder

Anti-hvitvasking

Det bor stort potensiale i å bruke maskinlæring til å finne penger på avveie, avdekke korrupsjon og forhindre svindelforsøk. Akkurat nå gjør vi et dypdykk sammen med de største bankene og Innovasjon Norge.

Datadrevet innovasjon (AI)

Artigere arbeidsoppgaver og bedre brukeropplevelser? Du vil elske å bli en datadrevet organisasjon. Finn ut hvordan på kantega.ai

Kanskje alle burde ha en sonar på fiskebåten?

Tenk at du kan bruke teknologi til å lage en slags sonar for selskapet ditt, som gjør det enklere å forstå hvor kundene dine er.

Enklere å vite hva de trenger slik at du kan skape enda bedre kundeopplevelser. Der ligger det store muligheter.

Finn ut hva som fungerer hos deg

  • Få oversikt

    Gode avgjørelser er basert på god informasjon. Før du samler inn data er det lurt å kartlegge omfanget for hvilke data du egentlig har. Vite hva du er på jakt etter. Se hvor brukerne er og hva de gjør.

  • Forstå hva det betyr

    Hvis du kjenner selskapet og nyansene i markedet godt, blir det lettere å forstå hva dataene betyr. Finne avvikende brukeratferd og se etter fall og stigninger. Forstå sammenhengen og hvorfor ting er som de er. Effekten er at du vet hvilke utfordringer du må løse.

  • Velg hva du vil gjøre

    Når du vet hvordan ting henger sammen, kan du ta smarte beslutninger om hva du skal gjøre. Lage hypoteser om hva som vil skje når du gjør endringer, og så teste det.

Vil du lære sammen med oss?

Rådgivning

Få hjelp til å analysere hvordan du bør rigge for vekst framover.

Kurs

Vi deler mer enn gjerne av det vi kan.

Foredrag

Bli inspirert av den siste forskningen innen kunstig intelligens og maskinlæring.

Læringsprosjekt

Lær hvilke grep du må gjøre for å bli en datadrevet organisasjon.

Bilde av Frode Standal

Frode Standal

CTO

+47 924 18 571

frode.standal@kantega.no

Frode er evig nysgjerrig og slår gjerne av en prat. Har det rot i teknologi, er han vanskelig å stoppe. Han vil gjerne høre hva du har på hjertet.