Senior UX-designer (Trondheim)

Vi ønsker oss flere interaksjonsdesignere i flokken vår. Du er allsidig og har innsiktsarbeid som kjernekunnskap i kombinasjon med enten prosess, design eller frontend-utvikling.

brukertest1

I Kantega lager vi løsningene kundene ikke klarer seg uten. Kundene våre ønsker seg mer og vi trenger derfor flere hoder. På listen finner du kunder som Fiskeridirektoratet, Flytoget, Oslo kommune, Statens vegvesen og SpareBank 1. Vi er ofte med hele veien fra innsikt til løsningen står trygt på egne ben. Noen ganger blir vi med videre og tar steget over i forvaltning.

Har du lyst til å jobbe i Kantega?

Da kan vi tilby en spennende jobb i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Du får god markedslønn og blir medeier fra første dag. 1000 aksjer i velkomstgave er vår måte å si at vi har tro på deg og det du vil bidra med.

Vi ønsker oss flere interaksjonsdesignere i flokken vår som:

er allsidig og har innsiktsarbeid som kjernekunnskap i kombinasjon med enten prosess, design eller frontend-utvikling. Har du flere bein å stå på er det en stor fordel.

Du kan kunsten å kartlegge uten å slippe brukerens behov og hvilke resultater kunden ønsker av syne. I kassa di har du verktøy som tar med kunden og resten av teamet trygt gjennom tydelige konsepter og gjennomtenkte interaksjoner.

Du har minimum bachelorgrad og 5 års relevant erfaring fra lignende arbeid. I tillegg ønsker vi at du er selvdreven, ansvarlig, har godt humør og kommuniserer godt på norsk.

 

Stillingssted: Bassengbakken 4, 7042 Trondheim
Oppstart: Så snart som mulig etter avtale
Varighet: Fast stilling

CV og søknad

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Øyvind Lillerødvann i Kantega (oyvind.lillerodvann@kantega.no) 

Send din søknad, CV og andre relevante papirer gjennom jobb@kantega.no

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.