Hopp til hovedinnhold
Tjeneste

Datadrevet innovasjon

Hos oss møter du erfarne innovatører på tvers av ulike fagfelt. Sammen gir vi deg trygghet til å utforske hva som er mulig.

Lederstøtte

Innovasjon starter på toppen og det starter med kultur. Vi hjelper ledere med å øke forståelsen av innovasjon som metode, og skape trygge rammer og betingelser for å bygge en levende innovasjonskultur.

Teknologiledelse

Teknologi handler først og fremst om mennesker. I kombinasjon gir det bedre prosesser, bedre opplevelser for ansatte, partnere og kunder og stor forretningsverdi. Det er vi eksperter på. Vi hjelper deg å finne ut hvordan teknologi kan skape verdi og vekst på lang sikt. Møt oss gjerne for en prat om maskinlæring, data science, mobilitet, big data, skyløsninger eller kunstig intelligens.

Eksperimentering

Tanken med eksperimentering er å redusere risiko og skape ny verdi for deg som kunde, spesielt når kompleksiteten og usikkerheten er stor. Nye ideer, forskning og læringsprosjekter er noe av det vi putter inn. På den måten finner vi ut hva som er mulig med ny kunnskap. Vi bistår gjerne med prototyping, testing og utvikling av nye digitale produkter og tjenester.

Organisering

Vi hjelper deg å rigge internt for innovasjon, med autonome team som har mandat og rom til å feile og lære. Vi viser hvordan du kan utvikle helt nye ideer ved å la folk med ulik kompetanse jobbe på samme problemstilling. Det er smart det.

Prosessveiledning

Innovasjon er en kontinuerlig prosess. Et såkalt mindset. Vi hjelper deg med prosess og gjennomføring av innovasjonsprosjekter.

Innlegg fra fagbloggen vår

Interessert i andre tjenester?

Les mer om utvikling